Konstgalleri

Vår grundidé

mer skönhet till folket

Canvas & Corks galleri ger dig som är konstnär, fotograf eller kreatör oändliga möjligheter att med vår hjälp skapa en utställning eller ett vernissage utifrån din grundidé. Vi marknadsför ditt event via våra sociala medier och här på hemsidan samt visar, promotar och säljer din konst åt dig mot kommission.

spread the love!

I vår grundidé ingår också att fånga upp alla unga Picassos som ännu inte har skapat en plattform. Det innebär att vi gärna ser att du som är etablerad konstnär tar med dig en yngre förmåga och delar din kunskap och erfarenhet för att ge luft under vingarna åt någon som står i startgroparna.

ytor och upphängning

Galleriet har väggytor på två våningsplan och vi använder galleriskenor från STAS Picture Hanging Systems. Det är en professionell upphängningsanordning som muséer, universitet, gallerier och statliga institutioner använder världen över. Skenorna gör att du kan hänga dina verk på ett elegant, flexibelt och säkert sätt.

Om du vill ingå i galleriets konstkalender för 2024 så är du varmt välkommen att höra av dig till vår galleriansvariga Camilla Steen.